Χαρτιά Περράκης
Tailor & Custom Made Paper
Tailor Made
Tailor Made
Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτί από την αρχή. Αυτή η επιλογή, δίνει τη δυνατότητα στο προϊόν σας να αποκτήσει ένα μοναδικό χαρτί σε χρώμα, βάρος και υφή και αφορά ελάχιστη ποσότητα, 200 κιλά, για να έχετε τάξη μεγέθους, 1000 φύλλα 70x100cm, 300gr.
Tailor Made

Κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να δημιουργήσετε από την αρχή το δικό σας μοναδικό χαρτί. Σε συνεργασία μαζί σας και ανάλογα με το project, θα εντοπίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρει το χαρτί για να εξυπηρετήσει το προϊόν σας. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε εργαστηριακά δείγματα του μοναδικού αυτού χαρτιού. Μπορούμε να φτιάξουμε χαρτί σε όποιο χρώμα μας ζητηθεί πχ. μπλε της Πρωσσίας, ούλτραμαριν, ίντιγκο, μπλε του Αιγαίου, μπλε ιλεκτρίκ, μπλε σερουλιαν. Συνήθως στην πρότασή μας (mood board) δίνουμε εναλλακτικούς τόνους σε ένα χρώμα, διαδικασία που μπορεί να αρχίσει με μια απλή αναφορά πχ ένα ύφασμα, ένα φύλλο, ένα κωδικό pantone.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους χαρτοποιούς ανά τον κόσμο, κάνουμε έρευνα για το design και την εικόνα προϊόντος που αφορά συνήθως στη συσκευασία και βοηθούμε τον συνεργάτη μας να βρει το μοναδικό DNA του brand του, σε χαρτί.

 

Ο λόγος που μας οδήγησε στη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας είναι γιατί στην πορεία των χρόνων, ήρθαμε αντιμέτωποι με τη διερεύνηση νέων δυνατοτήτων στα χαρτιά, μιας και τα ήδη διαθέσιμα δεν κάλυπταν τις ανάγκες που μας παρουσιάζονταν. Για παράδειγμα, αναζητήσαμε χαρτί με ανάγλυφο κυψέλης που να θυμίζει κηρύθρα για προϊόντα με βάση το μέλι, χαρτί να περιέχει γρασίδι, χαρτί με συγκεκριμένο κωδικό pantone.

 

Η αναζήτηση της ζητούμενης ιδιότητας και χρήσης που απαιτείται για το κάθε project, είναι μία απελευθερωτική διαδικασία που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Υλοποιείται σε 4 απλά στάδια και αφορά ελάχιστη ποσότητα από 200 κιλά ως 3 τόνους χαρτιού ανά περίπτωση, δηλαδή από 1000 μέχρι και 14.000 φύλλα 70x100cm 300gr.

 

Πρώτα προσδιορίζουμε το ιδανικό χρώμα, το φινίρισμα, το βάρος. Έπειτα, διαχειριζόμαστε τη ζήτηση, την παραγγελία, τους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης αλλά και την πρόβλεψη των επόμενων παραγγελιών. Στην περίπτωση που εγκριθεί κάποιο από τα εργαστηριακά δείγματα, προχωράμε στην παραγωγή. Σε αυτό το στάδιο θα λάβετε προς έγκριση δείγμα της ειδικής παραγγελίας σας. Στη συνέχεια θα προχωρήσει η παραγωγή και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι έτοιμο να αφηγηθεί την ιστορία σας μέσω του μοναδικού, δικού σας χαρτιού.

 

Ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές που έχουν σημασία στην παραγωγή χαρτιού. 

Αντοχή στον εφελκυσμό για όλα τα χαρτιά που πρόκειται να υποστούν καταπόνηση.

Αντοχή στο σκίσιμο, την τριβή & το δίπλωμα, σημαντικό στα χαρτιά συσκευασίας.

Αντοχή στο κιτρίνισμα ώστε να μην αλλοιώνεται το χρώμα του τελικού προϊόντος, μετά από έκθεση στο φως .