Χαρτιά Περράκης

Σήμερα

Μετράμε σχεδόν ενάμιση αιώνα ιστορίας στο χαρτί. Τέσσερις γενιές Περράκη, όλες συνδεδεμένες με το παλιότερο υλικό του κόσμου. Σε αυτό που ο άνθρωπος έγραψε σκέψεις και άφησε πάνω του ανεξίτηλα ίχνη πολιτισμού.

 

Σήμερα

Γοητευμένοι από τη μοναδικότητα, την ποικιλοχρωμία, τη διαφορετικότητα, την αντοχή και την ευαισθησία του χαρτιού, μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά, ένα πάθος που δεν σταματά να δημιουργεί και να εμπνέει. Σήμερα, το γνώριμο κτήριο της οδού Αλκμήνης έχει αλλάξει και παράθυρα έχουν ανοιχτεί στο αττικό φως. Τα γραφεία μας, πόλος έλξης δημιουργικών ζυμώσεων και αξέχαστων εκδηλώσεων παραμένουν πάντα ανοιχτά, με σκοπό να ενώνουν και να φέρνουν πιο κοντά ανθρώπους που αγαπούν το χαρτί ώστε να σχεδιάσουμε μαζί τους το αύριο.

Συνεχίζουμε να διατηρούμε την αξία της εγγυημένης ποιότητας και της πρωτοτυπίας, να επιλέγουμε αξιόπιστους προμηθευτές από όλο τον κόσμο και να μοιραζόμαστε μαζί τους τον σεβασμό και την αγάπη μας γι’ αυτό το μοναδικό υλικό. Στα Χαρτιά Περράκης, κάθε σχεδιαστής, τυπογράφος, κυτιοποιός, επαγγελματίας ή φοιτητής, έχει τη δυνατότητα να βρει εκείνο το χαρτί που θα αναδείξει τη δουλειά του και θα υλοποιήσει την ιδέα. Είμαστε εδώ όχι μόνο για να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας, αλλά και να βρείτε την έμπνευση να δημιουργήσετε κάτι καινούριο, μέσα από το παλαιότερο υλικό που εφηύρε ο άνθρωπος. Ένα υλικό ζωντανό, που αναπνέει, εμπνέει, δημιουργεί, μεταβάλλεται και ανανεώνεται, ακολουθώντας πάντα τις αρχές της ανακυκλώσιμης ενέργειας.

Paper Possibilities
  • Studio: DKD studio
  • Project: Συσκευασία με χαρτιά Gmund Volume 14,03,28,37 & 46 στα 670gsm
Paper Journal