Χαρτιά Περράκης

Φοιτητές & Απόφοιτοι

Κρατάμε πάντα τις πόρτες μας ανοιχτές στους φοιτητές και είμαστε κοντά σε κάθε νέο με όρεξη για μάθηση, πάθος για δημιουργία και προοπτική εξέλιξης.  

Φοιτητές & Απόφοιτοι

Από το 1887 υποστηρίζουμε γενιές δημιουργικών ανθρώπων. Οργανώνουμε ομιλίες, παρέχουμε συμβουλές και προσφέρουμε χορηγίες και δείγματα χαρτιού τυπωμένα ή απλά. Με τον τρόπο αυτό συνεισφέρουμε στα πρώτα βήματα φοιτητών και απόφοιτων γραφιστικής και επικοινωνίας.

Φοιτητική έκπτωση


Προσφέρουμε 40% έκπτωση στους φοιτητές, σε όλα τα προϊόντα μας. Παράλληλα, η υπηρεσία δειγμάτων προσφέρει δείγμα ενός φύλλου, σε οποιαδήποτε προϊόν, άνευ αξίας. Ωστόσο εάν χρειάζεστε παραπάνω φύλλα, τα επόμενα δείγματα και με όριο 20 φύλλων, θα μπορέσετε να τα αγοράσετε με επιπλέον έκπτωση 20%.

Σεμινάρια χαρτιού

Η ομάδα μας των συμβούλων χαρτιού, οργανώνει παρουσιάσεις στο χώρο μας αλλά και σε δημιουργικές σχολές. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρέχουμε συμβουλές για το χαρτί και την εκτύπωση και παρουσιάζουμε εμπνευσμένες εργασίες σχεδιασμού και παραγωγής. Στην ουσία τα σεμινάρια που διοργανώνουμε είναι μία γιορτή για το χαρτί και τις δυνατότητές του.

Οργάνωση Σεμιναρίου

Εάν θέλετε να επισκεφτούμε το μάθημά σας, ζητήστε από τον καθηγητή σας να επικοινωνήσει μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας. Επίσης, στην εταιρεία Χαρτιά Περράκης Α.Ε  υποστηρίζουμε τη δημιουργική μάθηση μέσω εκθέσεων και συνεργασιών.