Χαρτιά Περράκης
Tailor & Custom Made Paper
Custom Made
Custom Made
Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτί από την αρχή ή να συνδυάσετε υφές, χρώματα και βάρη για τα φτιάξετε ένα νέο. Αν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με τα χαρτιά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Custom Made

Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε το κατάλληλο χαρτί για το δικό σας μοναδικό project. Τα Colorplan, σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε υφές, χρώματα και βάρη για ένα τέλειο και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Μέσα από 55 χρώματα, 25 ανάγλυφα και 10 βάρη, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτί, με minimum 25 φύλλα.

 

Η δημιουργία του δικού σας χαρτιού είναι κάτι πέρα από το συνηθισμένο. Η παλέτα αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από διάλογο με σχεδιαστές και τυπογράφους. Δημιουργήθηκε για να μπορεί να καλύψει κάθε brand αλλά και να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου δημιουργικού κόσμου.

 

Τα Colorplan κατασκευάζονται στην Αγγλία από το 1936. Φημίζονται για το έντονο χρώμα τους, σε 51 διαφορετικές αποχρώσεις μοναδικής έντασης, 25 ανάγλυφα και 10 βάρη.  Είναι το κορυφαίο ματ χαρτί για εκτυπώσεις επιδόσεων που χάρη στον όγκο του θεωρείται κατάλληλο και για συσκευασίες. Ποτέ ξανά δεν είχε υπάρξει γκάμα χαρτιών που να προσφέρει τέτοια ποικιλία χρωμάτων σε κάθε βάρος, μέγεθος και φινίρισμα. Στα χαρτιά αυτά, μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε συνδυασμό χρώματος, βάρους και γκοφρέ, με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 φύλλα και χρόνο παράδοσης 20 ημέρες.

 

Custom Made - Colorflute

 

Φτιάξτε το δικό σας οικολογικό χαρτόνι ιδανικό για κάθε συσκευασία. Υπάρχουν πάνω από 1000 επιλογές με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μόνο 25 φύλλα.

Διαλέξτε το χρώμα της α' και β' όψης μέσα από τις 55 αποχρώσεις και τα 24 ανάγλυφα του Colorplan. Στην μέση για να γίνει στιβαρό υπάρχουν δύο επιλογές σε οντουλέ χαρτόνι, λευκό ή κραφτ.

 

 

Ιδανικό για εκτύπωση χάρη στον μεγάλο αριθμό ¨κυμάτων¨ και την λεία επιφάνεια του, που δεν παραμορφώνει τις εικόνες κατά την εκτύπωση.

Σχεδιασμένο για να προστατεύει προϊόντα έως και 12 κιλά.